INFO

Olemme kaksi helsinkiläistynyttä nuorta miestä Vaasasta. Tapasimme alakoulun kolmannella luokalla, juuri silloin kun aloimme kirjoittaa tarinoita. Suunnittelimme jo yläkoulussa yhteisen romaanin kirjoittamista. Tässä se nyt on.


Perus on romaani nykyajan ihmisistä. Minkälaisia nämä ihmiset sitten ovat? He yrittävät tarttua toisistaan kiinni, mutta se tuntuu olevan liian vaikeaa. Ihmiset on kääritty muovikelmun sisälle ja he eivät saa otetta niin toisistaan kuin maailmastakaan. Ote lipsuu eikä millään tunnu olevan mitään erityistä merkitystä – kaikki on vain todella perus. Tarinan keskiössä ovat muotibloggaaja Marika ja hänen ympärillään pyörivät Timo ja Arto, jotka kumpikin tavoittelevat epätoivon vimmalla rauhaa elämäänsä. Myös koirat ja karhut saavat osansa. maailma ei ole entisensä.

Peruksella on kaksi kirjoittajaa. Siinä nykymaailmaa tarkastellaan usean minäkertojan sekä kaikkitietävän kertojan kautta. Ihmiset ovat keskiössä, mutta teknologia tarttuu heistä yhä enemmän ja enemmän kiinni.

Kustantamoille teksti oli liian rajua vaikka kiinnostusta osoittivatkin. Tässä tämä nyt on, raakana ja hulluna, rehellisenä ja aitona... TÄYSIN SENSUROIMATTOMANA!

2 kommenttia:

  1. Ei se ookaan netissä vaikka mut houkuteltiin tänne asti?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi, meillä on huomenna tapaaminen mahdollisen yhteistyökumppanin kanssa koskien romaanin nettijulkaisemista. Lähipäivinä tulee ensimmäiset "sivut". Malttia! :D

      Poista